Uitwaaien op Terschelling

Kaart Terschelling
Kaart Terschelling

In 2010 zijn we op vakantie geweest op Terschelling. Omdat ik hierover een blogpost ben vergeten te schrijven, toch vind ik dat ik hierover moest schrijven.

Met de basis in een appartement van WestCord Residentie Boschrijck  in West-Terschelling hebben we de natuur van het ruige eiland verkend. Wat mij vooral opviel was de enorme ruimte die zo’n klein gebied kan uitstralen. Ik wilde jullie enkele foto’s die ik gemaakt heb niet onthouden.

Bij WestCord Residentie Boschrijck kun je bij de balie fietsen huren. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Verder is er ook de mogelijkheid om met de Talisman  naar zeehonden te gaan kijken. Een jas is geen overbodige luxe want het waait enorm op zo’n boot op zee.

Vanuit Harlingen kunt je met Rederij Doeksen met de veerdienst of met de sneldienst naar Terschelling. Wij zelf zijn erheen met de sneldienst gegaan en terug met de veerdienst, omdat deze langer doet en je dan mooie foto’s kunt maken. Mits het mooi weer is.
 Voor meer informatie over Terschelling ga  naar VVV Terschelling of naarWaddenkiosk op deze site vind je meer over de geschiedenis, de cultuur de natuur en nog veel meer.

Als je houd van wandelen/fietsen in een natuur rijke omgeving, is Terschelling zeker de moeite waard.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *