14 Vennenwandeling Oisterwijk

Ganzen
Ganzen
14 vennenwandeling route Oisterwijk
14 vennenwandeling route Oisterwijk

Vanmorgen scheen de zon en i.p.v. naar de sportschool te gaan kwam @mvvenrooij op het idee om te gaan wandelen. Is ook heel gezond natuurlijk. Op de site van Natuurmonumenten heb ik een mooie route van 10 km gevonden: 14 Vennenwandeling in Oisterwijk.

Hier naast op het kaartje kun je zien dat we langs de verschillende bosvennen gelopen zijn, met onderweg voldoende eet en drink gelegenheden. Om 11:30 uur kwamen we aan op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk. Schoenen wisselen en lopen maar. Het valt direct op dat het nogal frisjes is als we beginnen. Na 10 minuten lopen is de kou echter verdwenen. De bosvennen liggen er rustig bij en het is toch al tamelijk druk. Blijkbaar hebben veel mensen hetzelfde idee als wij.

Boom met takken TAKKENBOOM

Zoals altijd moet @mvvenrooij zijn camera meenemen en ik heb mijn camera voor de verandering ook bij me. Hierboven en hieronder vinden jullie enkele foto’s van mij. @mvvenrooij roept vaker dat hij nogal intelligent en goed is, maar vandaag heb ik geen bewijs van dit feit kunnen vinden. Een tweet van vandaag:

Wil foto maken pakt camera uit tas klik mededeling camera -> no card :-@ owja die zit nog in de mac.

Daarom zijn geen foto’s van @mvvenrooij te bewonderen.

Reiger
Reiger
Ganzen
Ganzen
Is dit een paddenstoel/schimmel??
Is dit een paddenstoel/schimmel??

Het is een heerlijke route door de natuur alleen niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Op dit moment was de route zelfs een beetje modderig. Maar dat mag de pret niet drukken. 2 uur later waren we weer op weg naar huis.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *